Photoshoot Outdoor Murah

Assalamualaikum...

Pagi tadi borak-borak kosong dengan geng group whatsapp mengenai photoshoot. Rata-rata setuju, lebih bagus ambil gambar selepas kahwin kat studio sebab semasa majlis kahwin, mestilah malu-malu kucing nak bergambar, possing maut, kan? Samala dengan gambar kahwin saya empat tahun lepas, sangat kaku, tak sedia, tak cantik je. Heee..


Ini gambar keluarga saya, yang di ambil pada hari raya  dua tahun lepas, menggunakan 'smartphone'. Not bad, tapi gambar macam tak berkualiti la kan. Ini gambar terakhir bersama arwah ayah..


Ini pula gambar Rayyan Hakimie, sewaktu kawan-kawan saya datang melawat selepas tempoh berpantang. Gambar ni di ambil oleh kawan dengan menggunakan kameranya, dan di edit. Cantik juga, macam profesional pun ada.


So, saya apa lagi, cuba men'google', mencari kot-kot terjumpa mana-mana pakej photoshoot yang murah, kalau dapat outdoor siap makeup sekali lagi bagus, kan? Ni ada senarai hasil 'Google' saya tadi..


2. Snappshooter  


4. Bajonzphoto     

5. Eyecap Studio

6. Fotografi Perkahwinan     

7. Pakej Perkahwinan  

8. Studio Photoshoot Murah

9. Khidmat Fotografi Murah

Oh, dah tempah photoshoot anda tu, jangan lupa, kene la cantik luar dan dalam, kan? Nak kulit glowing-glowing, hilangkan parut jerawat dan kulit licin, halus? Meh contact saya, yer.. ada tawaran hebat menanti anda bila anda bagi tahu anda sudah menempah slot family photoshoot....


No comments:

Post a Comment