Dapatkan 5% diskaun Omega Guard Shaklee

Assalamualaikum....

Saya sangat teruja untuk berkongsi kegembiraan bulan November 2014 ini. Buat julung kalinya, Shaklee menawarkan promosi Beli 2 botol Omega Guard, dapat diskaun sebanyak 5%. Promosi beli 6 percuma 1, masih tetap dijalankan. Bulan November ini, Omega Guard Shaklee yang menjadi rebutan ramai ini pula mendapat tempat. Kenapa Omega menjadi rebutan ramai? Ini kerana terdapat 26 kelebihan Omega Guard ni tau.
Dengan pembelian set promosi Omega Guard Shaklee 6 botol ini, anda layak mendapat:

* 1 botol Omega Guard percuma (jimat RM136)
* Pendaftaran keahlian percuma (jimat RM75)
* Layak membeli produk Shaklee pada harga ahli (jimat 10-20% setiap produk)
* Layak mendapat pulangan wang (Cashbonus)

Tidak mampu membeli 6 botol? Jangan risau, boleh beli ikut kemampuan anda. Tetapi, dengan pembelian 2 botol Omega Guard, anda akan mendapat diskaun sebanyak 5%. Jimat sangat...Omega Guard Shaklee ini sesuai di ambil oleh segenap lapisan masyarat seawal umur satu tahun dan ke atas. Omega 3 yang terkandung dalam OmegaGuard boleh membantu meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak serta dewasa. Pengambilan Omega Guard oleh ibu-ibu mengandung dan menyusu juga membolehkan bayi di dalam kandungan dan bayi di bawah umur sat tahun mendapatkan khasiat yang sama. Omega Guard juga boleh membantu dalam penurunan berat badan serta penurunan paras kolestrol badan. Ingin tahu apa lagi kelebihan minyak ikan ini? Klik sini
Ingin dapatkan promosi ini, sertapertanyaan lanjut? Hantarkan emel kepada kami di norzulsuriatey.yahaya@yahoo.com.my atau hubungi kami melalui no tertera.No comments:

Post a Comment